کرم ضد آفتاب و ضد لک
نمایش همه 15 نتایج
-
کرم ضد آفتاب و ضد لک بی رنگ مخصوص پوست های چرب و مستعد آکنه SPF30
-
کرم ضد آفتاب و ضد لک بی رنگ مخصوص پوست های خشک و معمولی SPF30
-
کرم ضد آفتاب و ضد لک بی رنگ مخصوص پوست های خشک و معمولی SPF 50
-
کرم ضد آفتاب و ضد لک بی رنگ مخصوص پوست های چرب و مستعد آکنه SPF 50
-
کرم ضد آفتاب و ضد لک رنگی مخصوص پوست های چرب و مستعد آکنه رنگ متوسط SPF40
-
کرم ضد آفتاب و ضد لک رنگی مخصوص پوست های چرب و مستعد آکنه رنگ روشن SPF40
-
کرم ضد آفتاب و ضد لک رنگی مخصوص پوست های چرب و مستعد آکنه رنگ برنز SPF40
-
کرم ضد آفتاب و ضد لک رنگی مخصوص پوست های خشک و معمولی رنگ متوسط SPF40
-
کرم ضد آفتاب و ضد لک رنگی مخصوص پوست های خشک و معمولی رنگ روشن SPF40
-
کرم ضد آفتاب و ضد لک رنگی مخصوص پوست های خشک و معمولی رنگ برنز SPF40
-
کرم ضد آفتاب دور چشم مینرال لافارر | +SPF30
-
ضد آفتاب مینرال کودکان لافارر مناسب پوست حساس و ظریف کودکان- SPF30
-
ضد آفتاب مینرال کودکان لافارر مناسب پوست حساس و ظریف کودکان- SPF30
-
ضدآفتاب مینرال رنگی لافارر مخصوص خانمهای باردار | +SPF40
-
ضدآفتاب مینرال بیرنگ لافارر مخصوص خانمهای باردار | +SPF40
کرم ضد آفتاب
کرم ضد آفتاب یک محصول آرایشی نیست! ضدآفتاب یک محصول بهداشتی با اولویت بسیار بالا برای محافظت از سلامتی پوست در تمام افراد از کودکان تا بزرگسالان، آقایان و خانمها در تمام سنین و بانوان باردار است. ضرورت استفاده از کرم ضد آفتاب، تولیدکنندگان را بر آن داشته تا به صورت اختصاصی، انواع متفاوتی از این محصول مانند ضد آفتاب برای پوست چرب و ضد آفتاب برای پوست خشک، ضد آفتاب رنگی و بیرنگ، ضد آفتاب کودکان و ضد آفتابهایی با فاکتورهای محافظتی مختلف، طراحی و تولید کنند.
انواع کرم ضد آفتاب
کرمهای ضدآفتاب را میتوان از جهات متفاوتی مانند تناسب با نوع پوست، ویژگیهای اختصاصی، نحوه عملکرد، میزان محافظت در برابر آفتاب و ضد آفتاب رنگی و بیرنگ دستهبندی کرد.
انواع ضد آفتاب بر اساس نوع پوست
به دلیل تفاوت نیازها و مشکلات انواع مختلف پوست، ضد آفتابهای اختصاصی برای هر نوع پوست باید ترکیبات متفاوتی داشته باشند و بر این اساس به چند دسته تقسیم میشوند.
- ضد آفتاب برای پوست چرب
- ضدآفتاب برای پوست معمولی
- ضد آفتاب برای پوست خشک
- ضد آفتاب برای پوست حساس
البته با فرمولاسیون دقیق و انتخاب صحیح مواد موثره، میتوان محصولی تولید کرد که همزمان برای «پوست چرب و پوست مختلط» یا «پوست خشک و پوست حساس» قابل استفاده و موثر باشد.
انواع کرم ضد آفتاب بر اساس ویژگیهای افزوده
یک کرم ضد آفتاب خوب میتواند علاوه بر محافظت در برابر پرتوهای مضر خورشیدی، مزایای دیگری نیز برای پوست داشته باشد. مانند:
- ضد لک
- مرطوبکننده
- آبرسان
- ویتامینه
- روشنکننده
- ضد چروک
به دلیل اینکه بسیاری از لکهای پوستی که در سنین میانسالی روی صورت، گردن و دستها ظاهر میشوند، ناشی از نفوذ پرتوهای فرابنفش به درون پوست در سالهای گذشته هستند، وجود ویژگی ضدلک برای کرم ضد آفتاب یک مزیت مطلوب به شمار میآید؛ زیرا بیشتر افراد پس از ایجاد لکهای پوستی در پی چاره برای برطرف کردن آنها هستند، در حالی که اگر از ابتدا عامل اصلی ایجاد این لکها که همان آفتاب است، مهار شود، پوست در آینده بسیار سالمتر و چهره دارای رنگ یکنواختتری خواهد بود.
ترکیبات گیاهی شیرین بیان، گواوا، سارمنتوزا ساکسی فراگا و بیربری از بهترین مواد موثره طبیعی موجود در فرمولاسیون محصولات ضد لک و روشنکننده هستند.
انواع ضدآفتاب بر اساس میزان حفاظت از پوست
همانطور که میدانید کرم ضدآفتاب در برابر پرتوهای مضر فرابنفش خورشید از پوست شما محافظت میکند. پرتو فرابنفش دارای 3 باندA ، B و C است. تقریباً تمام UV-C ، حدود 90 تا 95 درصد از UV-B و فقط 5 تا 10 درصد از UV-A توسط لایه اوزون جذب میشود. بنابراین پرتو فرابنفشی که به سطح زمین میرسد متشکل از (%95 – 90) UV-A و (%10 – 5) UV-B است.
انواع کرم ضد آفتاب برای محافظت از پوست در برابر پرتوی فرابنفش B یا هردو پرتوی A و B طراحی میشوند. فاکتورهای محافظتی SPF و PA برای نشان دادن توانایی محافظتی کرم ضدآفتاب در برابر این پرتوها بر روی بستهبندی محصول نوشته میشوند. پس ضدآفتاب میتواند معمولی (محافظت فقط در برابر پرتوی فرابنفش B) یا طیف گسترده (محافظت در برابر هر دو نوع پرتو A و B) باشد.
SPF چیست؟
SPF مخفف Sun Protection Factor و معیاری است برای اندازهگیری میزان تشعشع فرابنفش لازم برای ایجاد آفتاب سوختگی بر روی پوستِ محافظتشده توسط کرم ضدآفتاب، نسبت به میزان تشعشع لازم برای آفتابسوخته کردن پوستی که لایه محافظ کرم ضد آفتاب را ندارد.
آنچه گفته شد به این معنی است که اگر آفتابسوختگی پوست شما بدون استفاده از کرم ضد آفتاب، پس از 10 دقیقه قرار گرفتن زیر نور خورشید، آغاز میشود؛ استفاده از کرم ضدآفتاب با SPF 30 این زمان را 30 برابر افزایش میدهد.
کرم ضد آفتاب با SPF 30 بهتر است یا SPF 50 ؟
طبق دستورالعملهای بهداشتی سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)، حداقل SPF لازم برای محافظت از پوستهای روشن و معمولی، 30 و حداقل SPF لازم برای محافظت از پوستهای تیره و بسیار تیره، 15 است. رنگ پوست اکثریت افراد در کشور ما در دستههایی طبقهبندی میشود که نیاز به کرم ضد آفتاب با SPF حداقل 30 دارد.
یک کرم ضد آفتاب با SPF 30 در برابر 96.7 درصد از پرتوهای UV-B از پوست شما محافظت میکند. میزان حفاظت برای SPF 50، برابر با 98% و برای SPF 100 معادل 99% است. همانطور که دریافتید، هیچ کرم ضد آفتابی نمیتواند برای پوست شما محافظت 100 درصدی ایجاد کند. علاوه بر این تفاوت محافظت پوستی از SPF 50 تا 100 نیز نامحسوس و قابل صرف نظر کردن است. پس عملاً اگر پوست بسیار روشنی هم داشته باشید، یک کرم ضدآفتاب با SPF 50 برای شما کافی است، به شرطی که سایر موارد محافظت در برابر نور خورشید را نیز رعایت نمائید.
PA چیست؟
فاکتور PA، مخفف Protection Grade of UVA یا درجه حفاظت در برابر پرتوی فرابنفش A است. میزان این حفاظت به صورت نسبی و با اضافه کردن علامت + نشان داده میشود.
- PA+: کرم ضد آفتاب با PA+ تا حدودی از پوست در برابر UV-A محافظت میکند (حدوداً 40 تا 50 درصد).
- PA++: ضد آفتاب با PA دو مثبت، محافظت بهتری ایجاد میکند (حدود 60 تا 70 درصد).
- PA+++: ضد آفتاب با PA+++، محافظت مطلوبی را در برابر پرتوهای UV-A برای پوست ایجاد مینماید (تا 90 درصد).
- PA++++: چنین ضدآفتابی، حداکثر محافظتی که تاکنون در ساخت کرمهای ضدآفتاب ممکن شده است را برای پوست پدید میآورد (حدود 95 درصد).
ضد آفتاب طیف گسترده چیست و چه ضرورتی دارد؟
همانطور که گفته شد، کرم ضد آفتاب طیف گسترده یا Broad Spectrum Sunscreen، محصولی است که در برابر هر دو نوع پرتوی مضر (UV-A و UV-B) از پوست حفاظت میکند. اما این مسئله چه ضرورتی دارد؟ چرا ضدآفتابی که فقط در برابر UV-B محافظت ایجاد کند، کافی نیست؟
پاسخ این پرسش، تفاوت تاثیر منفی این دو نوع پرتو بر پوست است. پوست از لایههای مختلفی تشکیل شده که دارای عملکرد و میزان آسیبپذیری متفاوتی هستند.
- پرتوی فرابنفش A میتواند تا لایههای عمیق پوست نفوذ کند و آثار مخرب خود را در بلندمدت نشان دهد. این پرتو با نفوذ به لایههای عمقی پوست، رشتههای الاستین و کلاژن را تخریب میکند و منجر به کاهش قابل توجه در کشسانی پوست و افزایش چین و چروک میشود. همچنین با تحریک تولید رادیکالهای آزاد، میتواند باعث بروز سرطانهای پوست مانند ملانوما شود.
شدت تشعشع پرتو UV-A در طی ساعات مختلف روز تغییری نمیکند؛ علاوه بر این میتواند از شیشه نیز عبور کند. پس حتی اگر در محیط سرپوشیدهای هستید که آفتاب از راه پنجرهها به آن وارد میشود، باز هم به کرم ضد آفتاب نیاز دارید.
- پرتوی فرابنفش B نسبت به UV-A دارای طول موج کوتاهتری است و فقط میتواند تا لایههای فوقانی پوست نفوذ کند. UV-B سبب عوارض سریع و حاد مانند قرمزی، آفتابسوختگی، اریتما، التهاب پوستی و سرکوب سیستم ایمنی میگردد.
پرتوی فرابنفش B توانایی عبور از شیشه را ندارد و اثر تخریبی آن نیز با کاهش زاویه تابش نور، کم شده و در نتیجه طی ساعات اوج تابش خورشید (حدود 10 صبح تا 4 بعدازظهر) شدت بیشتری دارد.
اکنون ضرورت استفاده از کرم ضد آفتاب طیف گسترده با حداقل SPF 30 و PA+++ ، با توجه به آنچه در مورد آسیبهای ناشی از این دو نوع پرتو گفته شد، کاملاً مشخص است.
انواع ضد آفتاب بر اساس نحوه عملکرد
یک کرم ضد آفتاب میتواند فیزیکی، شیمیایی یا ترکیبی از هر دو باشد.
- ضد آفتاب فیزیکی: ضدآفتاب فیزیکی که با نام ضد آفتاب معدنی نیز شناخته میشود، با پوشاندن سطح پوست مانند یک سپر عمل کرده و پرتوهای فرابنفش را از سطح پوست منعکس میکند. به این ترتیب از نفوذ این پرتوها به درون لایههای پوست پیشگیری مینماید.
تیتانیوم دیاکساید و زینک اکساید دو ترکیب اصلی ضد آفتابهای فیزیکی هستند.
- ضد آفتاب شیمیایی: ضدآفتابهای شیمیایی بر عکس نوع فیزیکی که روی سطح باقی میماند، به پوست نفوذ میکنند و پرتوهای فرابنفش را جذب کرده، سپس به انرژی گرمایی تبدیل و آن را از بدن دفع میکنند.
هریک از این ضد آفتابها دارای مزایای متفاوتی هستند. برای مثال، احتمال ایجاد واکنش آلرژیک نسبت به ضدآفتابهای فیزیکی بسیار پایین است؛ به همین دلیل، این نوع برای کودکان که پوستی بسیار حساستر از بزرگسالان دارند و نیز بانوان باردار مناسبتر است، زیرا به درون پوست نفوذ نمیکند.
در مقابل، ضدآفتابهای شیمیایی بافت سبکتری دارند، راحتتر روی پوست پخش میشوند و رد سفیدرنگ به جا نمیگذارند. اما به دلیل نفوذ به درون پوست، ممکن است در پوستهای بسیار حساس باعث واکنش آلرژیک شوند.
میزان مقاومت این دو نوع ضد آفتاب نیز در برابر تعریق، آب و نور خورشید متفاوت است. به طور کلی ضد آفتابهای شیمیایی در صورتی که فرمولاسیون دقیقی داشته باشند، میتوانند محافظت طولانیتری ایجاد کنند.
با توجه به مزایا و معایب متفاوت ضدآفتابهای فیزیکی و شیمیایی، بهترین انتخاب، استفاده از محصولی است که حاصل ترکیب فیلتر فیزیکی و شیمیایی باشد. به این ترتیب این دو، معایب یکدیگر را پوشش داده و هریک مزایای خود را به محصول اضافه میکنند.
بهترین کرم ضد آفتاب
بهترین ضد آفتاب طبیعتاً در حیطه ویژگیهای ضروری برای یک کرم ضد آفتاب، بهترین شرایط را دارد؛ یعنی طیفگسترده با حداقل PA+++ و دارای حداقل SPF 30 است؛ بافت آن سبک است و به راحتی روی پوست پخش میشود. احساس سنگینی ایجاد نمیکند و رد سفیدرنگ روی پوست باقی نمیگذارد. غیرکومدونزا است (یعنی باعث انسداد منافذ پوست و ایجاد آکنه نمیشود).
همچنین دارای مزایای افزوده مانند آبرسانی، مرطوبکنندگی، خاصیت ضد لک و موارد مشابه است.
اما حتی با دانستن تمام این موارد، جستوجو برای بهترین ضد آفتاب کار آسانی نیست اگر با نوع پوست خود و نیازهای آن آشنا نباشید. هنگامی که بدانید پوست شما چرب، خشک یا حساس است، میتوانید با توجه به مشکلات رایج (مانند بروز آکنه برای پوستهای چرب یا التهاب برای پوستهای حساس) بهترین کرم ضدآفتاب را برای خود انتخاب کنید.
- بهترین ضد آفتاب برای پوست چرب علاوه برفیلترکنندههای پرتوهای فرابنفش که ترکیبات اصلی تمام ضدآفتابها هستند، حاوی ترکیبات کنترلکننده چربی است. از بارزترین مثالها برای این ترکیبات میتوان به زینک- پیسیای اشاره کرد. این ترکیب علاوه بر کنترل چربی، دارای خاصیت ضد باکتری نیز هست و میتواند علاوه بر حفاظت پوست در برابر آفتاب، از ایجاد جوش و براق شدن پوست در اثر چربی نیز جلوگیری کند.
- بهترین ضد آفتاب برای پوست خشک نیز علاوه بر اینکه پرتوهای مضر خورشیدی را فیلتر میکند، دارای ترکیبات رطوبترسان است. سدیم-پیسیای و سدیم هیالورونات از بهترین ترکیبات رطوبترسان در محصولات مراقبتی پوست خشک هستند.
- بهترین ضد آفتاب برای پوست حساس نیز باید علاوه بر حفاظت حداکثری در برابر هر دو نوع پرتوی فرابنفش، دارای ترکیبات ضدالتهاب و ضد حساسیت باشد. آلفابیزابولول از بهترین ترکیبات برای پیشگیری از بروز واکنشهای التهابی در پوستهای حساس است.
مقدار و نحوه مصرف ضد آفتاب
مقدار استفاده از کرم ضد آفتاب در میزان محافظتی که ایجاد میکند، اهمیت زیادی دارد. اگر لایه بسیار نازکی روی صورت خود پخش کنید، محافظت کافی ایجاد نمیشود. پس برای ناحیه صورت، به طول دو بند انگشت کرم ضدآفتاب را 15 دقیقه پیش از خروج از منزل به طور یکنواخت روی پوست پخش کنید.
زمان تکرار کرم ضد آفتاب به شرایطی که در آن قرار دارید بستگی دارد. گذر زمان به خودی خود باعث بیاثر شدن ضد آفتاب نمیشود. پرتوهای آفتاب، شستوشو، تعریق، سایش سطوح (مانند دست یا حوله) روی پوست و موارد مشابه، این روند را تسریع میکنند. به همین دلیل لازم است بسته به وضعیت فعالیت و محیط خود، کرم ضد آفتاب را بین هر دو تا چهار ساعت تکرار کنید.
این نواحی پوست را فراموش نکنید
به جز صورت، سایر نواحیسر و بدن که در معرض تابش نور خورشید قرار میگیرند نیز به محافظت نیاز دارند. دقت کنید هنگام استفاده از ضد آفتاب، این نواحی را فراموش نکنید:
- گوشها
- بینی
- لبها
- پلکها
- پشت گردن
- روی دستها
- روی پاها
- اطراف خط رویش موهای سر
- نواحی از پوست سر که به دلیل ریزش یا کمپشت شدن موها، در معرض آفتاب قرار میگیرد
قیمت کرم ضد آفتاب
بازه قیمت کرمهای ضد آفتاب بسیار گسترده است. دلیل این تفاوت میتواند مربوط به کیفیت ترکیبات، تعداد و اهمیت ویژگیهای افزوده و نیز کیفیت بستهبندی محصول باشد. همانطور که در ابتدا گفتیم، ضد آفتاب نه یک محصول آرایشی، بلکه یک ضرورت بهداشتی و سلامتی است. کرم ضد آفتاب خود را با توجه به نیازها و ویژگیهای پوستتان، توانایی کرم در محافظت از پوست و ویژگیهای افزوده آن مانند آبرسانی و ضد لک بودن انتخاب کنید. هزینهای که برای خرید کرم ضد آفتاب صرف میکنید، سرمایهگذاری شما برای حفظ سلامت پوست و زیبایی چهرهتان در سالهای آتی است.

بازگشت و استرداد کالا
با خیال راحت خرید کنید و در صورت خرابی کالا آن را استرداد نمایید.

کالای اورجینال و با کیفیت
لافارر کالای شما را از لحاظ کیفیت و اصالت تضمین می نماید.